domingo, 23 de mayo de 2010

El Forcat







Ens falten hores, moooltes hores!!!!!

Pla de la Brossa II









En Bru ha superat les meves espectatives de llarg, molt de llarg!!! Amb el tir directe i "al cordo", per primer cop fora de casa, ha estat fabulós.
Llavors amb l'arrossegador fins a la pila. Un matí força profitós! Un bon dinar, una colla encantadora, xerrar, riure i una mica de migdiada. Que més es pot demanar!!!!

lunes, 17 de mayo de 2010

22 de Maig Pla de la Brossa


Aquest proper 22 de Maig passarem el dia al Plà de la Brossa, col.laborant amb la neteja del bosc de la fundació. Un plaer per en Bru i per mi, tambè es cert que un sotabosc net, pendents no massa fortes, els troncs tallats i desbrancats apunt per passar-hi la cadena i tibar, es fantàstic!!! Si voleu venir, millor telefonar i ens posem d´acord.....625424507 Jordi.
PD. A si! arrossegarem amb tir directe i amb arrossegador, tambè probarem d´anar "al cordo".

domingo, 2 de mayo de 2010

El Pla de la Brossa










Amb en Bru hem passat un molt bon matí de Diumenge col.laborant a retirar arbres caiguts, degut al vent i la neu que han maltractat els nostres boscos aquets dos últims hiverns. En aquest cas ha estat al Plà de la Brossa, amb la Gloria i en Francesc també participants al curs de Tracció Animal, on hem fet molt bona amistat.
Hem acostat una bona pila de fusta a la casa on l'aprofitaran per restaurar un cobert i també per cremar. Un lloc fantàstic on també fan cursos i tallers, poda d'oliveras, recuperació de fruiters abandonats, cuina energètica i molts d'altres.
A per cert!!! La Pepa (filla d'en Francesc i la Gloria) Ens ha donat un bon cop de mà, amb la llenya i les fotografies, moltes gràcies.(També podría ser un nou fitxatge per la colla de la TRANCA) Haviam si s'anima!!!!

sábado, 1 de mayo de 2010

La "TRANCA"














Aquets son alguns dels components de la "TRANCA" (Tracció animal a Catalunya). No hi son tots els components, hem sap greu no tindre fotos de tots ja que una colla així no es fà tots els dies. Unes jornades fantàstiques amb molt bona gent i una afició comú.
Agrair molt sincerament la feina feta per l' Escola de Capacitació Agrària de Manresa i sobre tot a Charles Andre Descombes i a Mònica Vidal que han fet possible el que per alguns ha sigut un somni.
Moltíssimes gràcies.