sábado, 27 de noviembre de 2010

Jornada amb en Ricard































Aixó si que es una "jornada" lo demés son ostias.....jajajajajaja
Un cavall, una colla d'amics, un tros, dues empolles de vi , dos conills , pá torrat amb tomaquet.
Hem fet anar el tallant i el rascle . Com podeu comprobar el tallant a fet més d'una funció , no sabria dir quina més bona!!!!!

"Chevilles"







Amigos de Hippotese despues de ver vuestro articulo os recomiendo un pequeño cambio a la hora de fabricar la "cheville". Si se fabrican las dos piezas iguales la inferior no trabaja correctamente ya que solo tiene contacto un lado ,tiene mucho desgaste y se traba. Este pequeño cambio soluciona el problema.
Saludos a todos los Hippotesiens.......
P.D. Nini puedes traducir !!!!!! Muchas gracias.

Jornada amb Olivier Courthiade
















Bé , un matí amb la gent de l' escola agrària de Manresa a la finca de Can Poc Oli. Un lloc on espero que hi poguem fer més coses ja que es ideal per treballar amb els animals. La primera part a l' aula veient i comentan unes imatges ha estat força interessant la segona part ...........em après a respallar un animal i a donar corda. Amb les eines que han portat tampoc es podia fer rès, son temas que s' han de millorar de cara a pròximes trobades . Tot es fara !!! i això si, millor això que rés. Un punt de trobada on cada dia hi ha més gent i més interès.

miércoles, 17 de noviembre de 2010

En Jordi i en Bru

Epoca de cambis , posiblement em quedare un temps sense poder conectar. Espero que poc.....
El meu tel. es el 625424507 . i el correu equibru@gmail.com .

domingo, 14 de noviembre de 2010

Curs a Salàs de Pallars
























































Unes jornades organitzades per L'escola de les Padrines coincidin amb la conmemoració de la fira de Salàs, una de las fires més importans del país, ja fà uns anys!!. Us recomano que si podeu visiteu el poble, molt maco i amb molt bona gent ens ho hem passat de collons.......
Esperem poder repetir l'any vinent . També esmentar el que els hi ha agradat a la gent gran del poble tornar a veure com es treballa, ara que n'hi havia de no tan grans que tambe s'ho han passat força bé quan els hi em deixat portar el forcat. jajajaja!!! Aqui teniu unes fotos . Salut amics del Pallars i a tota la colla del curs.
P.D. Agrair al Enrique el pensar amb anar fent fotos, jo anava ven despistat!!!! La majoria son seves...... Del Alfred que puc dir.... amb el seu bon fer amb els animals i les explicacions de les eines i de las feines ens ha tornat a deixar a tots bocavedats. Gracies.

Cambi de correu

El meu nou correu es equibru@gmail.com
Gracies companys.....

domingo, 7 de noviembre de 2010

No t'ho perdis !!!!!

Quina sorpresa he tingut al veure un blog que segueixo habitualment." hippotese.free.fr " i desprès cliqueu el blog. Aquest es un blog dels mès interessants que conec i que ha fet que Equibru ja sigui internacional . Ara estic tan emocionat que no se que dir !!! Moltes gracies amics de HIPOOTESE.
Que sorpresa he tenido al ver un blog que sigo habitualmente. "hipootese.free.fr" y luego ir al blog. Este es un blog de los más interesantes que conozco y que ha hecho que Equibru ya sea internacional. Ahora estoy tan emocionado que no se que decir !!! Muchas gracias amigos de HIPOOTESE.