martes, 4 de enero de 2011

Olivier Courtiade ( cavalls )







I per acabar una euga Ardanesa que estan enssinistran . Una euga de 5 anys preciosa que apart de criar també l' hi tocara treballar una mica. Per ser que vem arribar a mig matì i vem marxar l' endemà desprès de dinar .... ja ho vem ben aprofitar!!. Com podeu veure tots els animals que treballen estan estabulats i esquilats. Aquesta euga es d'en Rafael Serrano ...tindrem que estar al cas dels pollins que tindra !!!
Y para terminar una yegua Ardanesa que estan adiestrando. Una yegua de 5 años preciosa que aparte de criar le toca trabajar un poco. Por ser que llegamos a media mañana y nos fuimos al día siguiente después de comer ... ya lo aprobechamos!! Como podeis ver todos los animales que trabajan estan estabulados y esquilados. Esta yegua es de Rafael Serrano ...tendremos que estar al caso de los potros que tendra !!!

3 comentarios:

  1. On viu aquest home? Te uns animals molt bonics!

    ResponderEliminar
  2. Bona nit equibru,
    realment es fantàstic que avui es puguin veure aquests animals en acció.
    Esperem que no siguin els únics i que podem veure molts mes.
    Una abraçada.
    rails i ferradures

    ResponderEliminar
  3. Ei Equibru,

    Moltíssimes gràcies per compartir amb nosaltres les teves vivències i descobrir-nos aquests personatges tan inspiradors! No deixis de mantenir-nos informats, i salutacions a en Bru!

    Toni Llobet

    ResponderEliminar