domingo, 14 de noviembre de 2010

Curs a Salàs de Pallars
























































Unes jornades organitzades per L'escola de les Padrines coincidin amb la conmemoració de la fira de Salàs, una de las fires més importans del país, ja fà uns anys!!. Us recomano que si podeu visiteu el poble, molt maco i amb molt bona gent ens ho hem passat de collons.......
Esperem poder repetir l'any vinent . També esmentar el que els hi ha agradat a la gent gran del poble tornar a veure com es treballa, ara que n'hi havia de no tan grans que tambe s'ho han passat força bé quan els hi em deixat portar el forcat. jajajaja!!! Aqui teniu unes fotos . Salut amics del Pallars i a tota la colla del curs.
P.D. Agrair al Enrique el pensar amb anar fent fotos, jo anava ven despistat!!!! La majoria son seves...... Del Alfred que puc dir.... amb el seu bon fer amb els animals i les explicacions de les eines i de las feines ens ha tornat a deixar a tots bocavedats. Gracies.

2 comentarios:

  1. Hola company,
    he passat una bona estona mirant el bloc.
    ben parit aquest el bru!
    seguiu així.
    david.

    ResponderEliminar
  2. Hola David ,
    Estic molt conten de que t'agradi el blog, gracies. Pero el teu si que es bo i te merit, recomano a tot hom que s'el miri!!!!!!
    Tens uns rucs molt guapos, felicitats.
    Pero aixo de corre tan bols dir que pot ser sa????? Salut

    ResponderEliminar